Caçations per al públic familiar

Dissabte, 11 de desembre de 2021 a les 00.00 h

L’activitat familiar, en format de joc de pistes pel bosc, serà  l’11 de desembre amb l’objectiu que els infants d'entre 1 i 10 anys trobin el seu tió

Castellbell i el Vilar ultima els detalls de les activitats de Nadal amb el Caçations, una primera proposta per al dissabte 11 de desembre. L’Ajuntament programa un joc de pistes pel bosc adreçat al públic familiar en què els infants hauran de trobar el seu tió.

 

Inscripcions prèvies

Les famílies interessades a participar d’aquesta activitat gratuïta cal que s’inscriguin a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar abans del 7 de desembre. Un cop inscrites, les famílies rebran un missatge del tió amb les indicacions per participar de l’activitat. La proposta s’adreça únicament a les famílies empadronades al municipi. 

 

Tió bastoner

En paral·lel, el Casino Borràs acollirà el Tió Bastoner el 23 de desembre en què també es programarà l’espectacle Per Nadal fem un festival a càrrec de la companyia Ai Carai. La inscripció prèvia també serà obligatòria a través de la pàgina web en el marc d’una activitat adreçada als infants de fins a 10 anys.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 11:14