Activitat 'Jocs a la plaça'

Divendres, 7 de de maig de 2021 de 17.00 h a 20.00 h

Vine i descobreix nous jocs de taula

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitzarà aquest divendres a la tarda una jornada lúdica per fomentar l’ús dels jocs de taula. Les activitats es duran a terme a la plaça Lluís Companys des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre.

 

L’àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castellbell proposa una tarda de jocs de taula a l’aire lliure, en què els participants tindran l’oportunitat de descobrir i jugar amb una gran diversitat de jocs. L’activitat es desenvoluparà en dues zones diferenciades de la plaça; una d’elles estarà adreçada als infants, i l’altra serà per als joves.

 

Jugar és una de les poques activitats que permet reunir al voltant d’una taula a tota la família. Els jocs de taula permeten compartir emocions, nervis i rialles durant una bona estona. I tot això, sense fer ús de les pantalles.

 

Les inscripcions per poder participar en aquesta jornada s’han de fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Es pot participar sol, en grup o en família. L'activitat, inicialment prevista per divendres de la setmana passada, es va haver de reporgramar a conseqüència de la pluja. 

Darrera actualització: 05.05.2021 | 11:37