Actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Del 10 a les 20.30 h al 11 de setembre de 2022 a les 11.30 h

Castellbell i el Vilar organitza tot un seguit d'actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Castellbell i el Vilar recupera el Correfoc de Festa Major en el marc dels actes de la Diada de l’11 de Setembre que l’Ajuntament organitza aquest cap de setmana. La cercavila de foc tindrà lloc dissabte al vespre amb un itinerari que recorrerà un tram de l’Avinguda Catalunya (davant l’institut) fins a la plaça de Lluís Companys. El Correfoc comptarà amb la participació dels Diables Els Tronats i el grup de Diables Els Resistents.

 

Més actes

Els actes de la Diada començaran dissabte a les 20.30 hores amb l’ofrena floral a la plaça d’Esteve Biosca als tres alcaldes republicans afusellats pel franquisme l’any 1939, que foren Esteve Biosca, Isidre Vila i Salvador Vila. Tot seguit, el correfoc agafarà el protagonisme fins que serà el torn per a l’acte institucional (21.30) i la ballada final de les colles de diables a la mateixa plaça de Lluís Companys, a les 22 hores.

 

Marxa contra el càncer

Els actes de la Diada continuaran diumenge, coincidint amb l’11 de setembre, amb la segona edició de la Marxa Contra el Càncer que sortirà a les 8.30 hores des de la plaça de la Sala, a Sant Cristòfol. L’activitat solidària permetrà recaptar fons per a la recerca oncològica i els ajuts directes als pacients i les seves famílies. Els participants seguiran la Ruta del Romànic Montserratí amb un itinerari pensat per a tots els públics de set quilòmetres que es podrà completar caminant o corrent.

Darrera actualització: 06.09.2022 | 15:47