Taller i caminada de marxa nòrdica

Diumenge, 8 d’octubre de 2023 de 10:00 a 13:00

Activitat popular i no competitiva oberta al conjunt de veïns i veïnes

Els ajuntaments de Castellbell  i el Vilar i Marganell, amb el suport de l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, organitzen un taller i  caminada de Marxa Nòrdica el proper dia 8 d’octubre. Es tracta d’una activitat popular, no competitiva i a l'abast de tothom que té com a objectius fomentar l’activitat física a través de la pràctica de la marxa nòrdica en espais naturals de la província de Barcelona.

Aquesta és la segona edició del cicle de caminades de Marxa Nòrdica per a tothom, activitat transversal, que compta amb la implicació dels dos consistoris, així com també de persones voluntàries i va adreçat a totes les persones que vulguin participar-hi.   

El diumenge 8 d’octubre l’activitat començarà a les 10 del matí a la zona de l’Església de Sant Esteve de Marganell, on està previst fer un taller de marxa nòrdica i un taller educatiu per infants de 6 a 11 anys i, seguidament, una caminada amb recorreguts de 7 i 5 quilòmetres que transcorrerà al llarg de la ruta del romànic Montserratí. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica (cessió en préstec) a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents. 

 

Inscripcions obertes i gratuïtes
La inscripció a l’activitat activitat és gratuïta, només es demana la col·laboració a través de l’aportació de productes d’alimentació i higiene personal pel banc d’aliments dels dos municipis. Les inscripcions es poden fer online a través d'aquest enllaç o bé de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament.  

Darrera actualització: 25.09.2023 | 15:25