Jornada de networking a Can Padró

Divendres, 22 d'octubre de 2021 de 09.00 h a 13.00 h

El projecte ‘Bages TTT’ programa a Castellbell i el Vilar una jornada de networking adreçada a les empreses d’automoció i mobilitat del territori a Can Padró
 

El projecte Bages TTT (Treball, Talent i Tecnologia) estrenarà les sessions de networking al territori amb una jornada a Castellbell i el Vilar adreçada a les empreses de la cadena de valor de l’automoció i mobilitat del territori. El projecte, finançat per la Diputació de Barcelona, i executat pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa amb el suport dels 29 ajuntaments del territori, proposa una jornada de networking en el marc de la línia d’impuls de la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial del Bages aquest divendres 22 d'octubre. 

 

Els ponents

La jornada comptarà amb les intervencions del director general de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler, que pronunciarà una conferència sobre economia 4.0 i també de l’exconseller Josep Huguet que plantejarà aspectes relacionats amb la indústria del present i del futur. L’acte de networking permetrà als participants tenir un contacte amb altres empreses, compartir coneixement i explorar oportunitats de negoci.

 

Inscripcions obertes

La sessió gratuïta, que tindrà lloc al circuit de Can Padró de Castellbell i el Vilar i seguirà tots els protocols de prevenció amb motiu de la pandèmia, requereix inscripció prèvia i començarà a les 9 del matí. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, acabarà al migdia amb les activitats lúdiques per als participants relacionades amb la mobilitat i en què es respectaran les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb la situació de pandèmia. L’any passat la sessió de networking a Can Padró no es va poder programar a conseqüència de la pandèmia i aquest any s’espera repetir l’èxit de convocatòria de les edicions anteriors.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 17:29