La caminada solidària 'Fem camí al teu costat' passarà per Castellbell i el Vilar

Es tracta d'una iniciativa solidària dels Mossos d'Esquadra

Consulteu tota la informació al següent enllaç: http://femelcami.cat/ El recorregut total és d’un 24 quilòmetres i aproximadament uns 960 metres de desnivell positiu acumulat i 467 metres de desnivell negatiu acumulat.

Recorregut
El recorregut el trobareu al següent enllaç:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/fem-el-cami-al-teu-costat-caminada-solidaria-manresa-a-montserrat-2909080


Iniciativa solidària dels Mossos d'Esquadra
Una colla de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central que, amb la intenció d’aportar alguna cosa més que el servei diari al ciutadà, vam engegar la iniciativa de col·laborar activament en la lluita contra el càncer. Dissortadament, aquesta malaltia afecta a tothom de manera directa o indirecta, ja sigui al mateix cos de Mossos o a qualsevol altre col·lectiu o àmbit familiar. Aquesta iniciativa es va materialitzar en una caminada solidària que fem cada any des de la comissaria dels Mossos de Manresa fins a Montserrat.

En aquest primer grup s’hi ha anat sumant persones de diferents àmbits, des de personal del món de la salut, empresaris, botiguers i gent anònima que han aportat la seva empenta, idees i treball, per fer d’aquesta iniciativa un punt de confluència d’interessos, sentiments, emocions i generositat. Això ha fet que es traduís en un gran acte solidari envers els malalts de càncer, el seu entorn i a tots aquells que d’alguna manera o altra s’enfronten a aquesta malaltia.

Data inici

divendres, 18. maig 2018

On es realitza l´activitat

08296 Castellbell i el Vilar
Horari: Es tracta d'una iniciativa solidària dels Mossos d'Esquadra
Data i hora de la darrera actualitzaciò
02:38  |  09-04-18
  • Recomana el contingut