Documents relacionats

(pdf, 65 kb)
(doc, 234 kb)
(doc, 233 kb)
(doc, 91 kb)
(doc, 265 kb)
(doc, 296 kb)

Recomana el contingut

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar tramita els carnets de les piscines municipals i les inscripcions a l'activitat d'Aquagym

L'horari d'atenció de l'OAC serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns de 15.30 a 18.30

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha començat la tramitació dels carnets de les piscines municipals de la nova temporada d'estiu que és a punt de començar. L'OAC atendrà tots els veïns i veïnes que ho desitgin de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns de 15.30 a 18.30.

Obertura i horaris
La temporada d'estiu començarà el proper dissabte 16 de juny i finalitzarà el 16 de setembre. Els mesos de juny i setembre l'horari serà de 10 a 19.00 hores, mentre que juliol i agost serà de 10 a 20.00 hores. 

Preus i condicions
Els preus dels abonaments i les entrades de dia seran igual que els de l'any passat. Les persones que l’any passat ja se’ls va detectar l'empremta digital no és necessari que vinguin a l’Ajuntament a tramitar el carnet. Només serà necessari que un/a representant vingui a l’OAC a realitzar la inscripció i pagament corresponent. Totes aquelles persones que l'any passat no tenien carnet, o bé per algun motiu no se'ls va detectar l'emprempta, sí que caldrà que vinguin a l'Ajuntament per poder activar el seu carnet.

Menors de 16 anys
Els menors de 16 anys han d’entrar acompanyats per un adult responsable. A excepció dels infants de 14 i 15 anys que també podran entrar-hi si presenten a taquilla una autorització del pare/mare o tutor. L’autorització no tindrà validesa si aquest usuari no sap nedar.
La fitxa de sol.licitud s'haurà d'entregar-se a la taquilla de la piscina, no a l’Ajuntament.

Si alguna persona degut al seu estat físic necessita entrar una cadira a la piscina caldrà omplir la fitxa corresponent i aportar l’informe mèdic a l'entrada de la piscina, no a l’Ajuntament.

Podeu consultar totes les condicions en els documents que us adjuntem a continuació. 


Data i hora de la darrera actualitzaciò
09:11  |  17-09-18