Imatges

Cartell informatiu de la campanya
 

Recomana el contingut

Donem suport a la campanya 'L'alcohol és responsabilitat de tothom'

Una iniciativa que té lloc del 13 al 19 de novembre arreu de Catalunya

Des de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ens fem ressò de la campanya L'alcohol és responsabilitat de tothom. de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (APSACAT). L'entitat organitza la IV Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquesta iniciativa, prevista del 13 al 19 de novembre, forma part de la Awareness Week on Alcohol Related Harm (AWARH) promoguda per diverses entitats a Europa.

Enguany, es vol posar l’accent en la prevenció amb la comunitat que inclou, entre altres, la prevenció ambiental (que emfatitza els entorns per disminuir conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol), i el Law Enforcement (que promou el respecte i compromís amb la normativa entesa com a mesura per garantir el dret a la salut d’un mateix i la dels altres).

Per aquest motiu, l’ASPCAT ha desenvolupat una campanya amb el lema L’ALCOHOL ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM, entenent que la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol és responsabilitat de tota la comunitat: des de l’administració, els municipis, qui organitza festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d’amistats, i cadascú a nivell individual.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
02:20  |  10-11-17