Documents relacionats

(pdf, 479 kb)

Recomana el contingut

Castellbell i el Vilar viurà una revetlla de Sant Joan amb diferents atractius

La rebuda de la Flama del Canigó a La Bauma donarà el tret de sortida als actes que també inclourà revetlles al Borràs, al Burés i la Vall de Montserrat

Castellbell i el Vilar viurà una revetlla de Sant Joan amb diferents punts d'interès arreu del municipi. 

La Bauma 
Els actes s’iniciaran a les 7 de la tarda amb la rebuda de la Flama del Canigó i una petita actuació de la Coral Infantil de la Capella de Música Burés La formiga. A les 9 és l’hora d’inici del sopar a la fresca, amb un preu de 5 euros el tiquet, en què col·laboren els bars i restaurants del barri. A les 11 de la nit començarà l’espectacle de foc a càrrec de la companyia IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW. Un muntatge nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc, format per quatre actors malabaristes, amb coreografies malabaristes i d’equilibris, amb un marcat accent teatral. FINGERLIGHT és una performance poètica, visual i imaginativa, on tot és possible, fins i tot, convertir la llum en foc. Seguidament la cercavila continuarà fins al camp de futbol per encendre la foguera de Sant Joan.  A l'espai d'aparcament començarà el ball de revetlla, amb una selecció musical a càrrec d’en Jordi Ros, amb música de totes les dècades per fer ballar a tothom.

El Borràs
Els veïns i veïnes podran sopar a la fresca amb música ambient al carrer Joaquim Borràs, que quedarà tallat al trànsit. També es contempla que els veins i veïnes d’altres barris puguin sortir als seus carrers a celebrar la revetlla, prèvia instància a l’Ajuntament, per tal de tenir en compte les normàtives de seguretat. 

Burés i Vall de Montserrat
Al Burés i a la Vall de Montserrat també hi haurà revetlles populars. El Burés veurà sortir la Flama del Canigó, prèvia lectura del manifest. L'acte estarà organitzat per les entitats Castellbell per la Independència i Fills i Amics del Burés.

Afectacions a la mobilitat
L'aparcament de La Bauma quedarà restringit i no s'hi podrà aparcar des del dia 23 de juny a les 2 del migdia fins a l'endemà, dia 24, a les 7 del matí. S'aconsella aparcar a la pista de lleure de La Bauma. En paral·lel, el carrer Joaquim Borràs quedarà tallat al trànsit de les 8 del vespre a la 1 de la matinada entre el bar L'Avinguda i el carreró sense nom. El pas alternatiu serà per a l'Avinguda Catalunya. 


Data i hora de la darrera actualitzaciò
04:47  |  18-06-18