Castellbell i el Vilar tanca el mes de gener amb una taxa d’atur del 12,49%

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament preveu executar nous plans d’ocupació aquest 2019 que, de moment, inclouran dues contractacions de quatre mesos de durada de suport a la brigada i una plaça de caràcter indefinit de vigilant municipal

Castellbell i el Vilar ha tancat el mes de gener amb una taxa d’atur del 12,49%, una xifra sensiblement més baixa que la resta de municipis del Bages Sud i inferior a ciutats com Manresa o Terrassa. L’Ajuntament continua treballant per incentivar l’ocupació al municipi i aquest 2019 té previst oferir nous plans d’ocupació a través de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. El consistori convocarà una plaça de caràcter indefinit de vigilant municipal i, de moment, pot confirmar que oferirà dos contractes de quatre mesos de durada de suport a la brigada municipal.

 

Club de la feina

El servei local d’Empresa i Ocupació programa cada setmana el Club de la feina en què s’assessora de manera personalitzada els veïns i veïnes que cerquen una oportunitat laboral. El servei també programa cursos de formació de manera regular per promoure l’accés al mercat laboral. 

Darrera actualització: 06.02.2019 | 13:57